Łosoś w sosie teriyaki podany z ryżem i brukselką
Składniki: ryż paraboliczny 30,2% (ryż biały, sól), brukselka po tajsku 26,1% (brukselka, oliwa z oliwek, sok z limonki, sos SOJOWY jasny [woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy], substancja słodząca: ksylitol, czosnek, puree z imbiru [imbir, woda, sól, olej słonecznikowy, kwas cytrynowy, stabilizatory: guma guar, guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu], papryka chili), łosoś 22% (ŁOSOŚ, oliwa z oliwek, tymianek, czosnek, pieprz cytrynowy), sos teriyaki 21,7% (bulion warzywny [marchew, SELER, pietruszka, por, sól, pieprz czarny, woda], skrobia ziemniaczana, miód, SEZAM biały, czosnek, sos SOJOWY jasny [woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy], olej SEZAMOWY [olej SEZAMOWY, olej SOJOWY], olej rzepakowy, papryka chili, puree z imbiru [imbir, woda, sól, olej słonecznikowy, kwas cytrynowy, stabilizatory: guma guar, guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu], papryka słodka).
Informacja dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.
Opis